Hur det gick med pepparkaks huset

Arbetet för mig gick relativt bra, jag gjorde mer mina respektive saker än att vara engagerad på alla fält, för det mesta tack vare att jag var sjuk, men också för att vi delade upp saker i gruppen. De saker som jag gjorde var att ge proportion och sedan limma. Med att ge proportion så var det så att jag ifrågasatte strukturen, gav exempel på hur den skulle stå samt var delvis med i besluten som i slutändan togs, jag stimulerade diskussion. Jag gjorde även några mått, generellt på små detaljer som vart fönsterna skulle stå och hur tornet skulle stå i relation med resten av kyrkan. Jag mötte på ett problem, det var hur mycket lutningen av det lutande taket skulle va. Vi kom på det på plats när vi limmade med bränt socker genom att den ena höll de jämt och den andra (jag) limma. Jag skulle säga att jag halv löste alla andra problem men Ansela gjorde om en stor andel av de mått, dock var de just de måtten som jag inte var involverad i.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *